header

Stâlpi cu lampă solară şi LEDuri

Dedicat iluminatului independent de reţeaua de energie electrică (iluminat stradal, parcări, aleii, căi de acces, iluminat perimetral, etc.), stâlpul cu lampă solară este produs în mai multe tipodimensiuni ce pot fi lesne adaptate la cerinţe specifice ale beneficiarului.

Corpurile de iluminat cu LEDuri utilizate prezintă câteva avantaje notabile cum ar fi: calitate foarte bună a luminii în ceea ce priveşte indicele de redare a culorii, eficienţă energetică net superioară soluţiilor clasice şi o distribuţie foarte bine definită pentru lumina la sol.

Stâlpii de susţinere metalici sunt zincaţi termic şi permit amplasarea corpului de iluminat la 4 sau 6 metri înălţime, dar şi alte valori pot fi cu uşurinţă abordate.

Tipic, timpul de iluminare este de 10-12 ore pe noapte, cu o autonomie de 2-3 zile noroase consecutive. Diferenţele foarte mari dintre energia obţinută din iluminarea solară zilnică pe timp de vară şi cea pe timp de iarnă, impun dimensionări specifice fiecărei locaţii şi vă rugăm pe această cale să ne furnizaţi detalii concrete referioare la aplicaţiile dvs.

Stâlpul cu lampă solară este o configuraţe modulară şi de cele mai multe ori am definit cofiguraţia efectivă funcţie de aplicaţia beneficiarilor noştri pornind de la calculul luminotehnic ce a trebuit să răspundă nevoilor concrete de iluminare, respectiv norma de iluminare impusă în fiecare caz în parte.

 

Tip: SLS V 18411
Panou Fotovoltaic: 180Wp, Siliciu Monocristalin, eficienţă celulă 17%
Corp de Iluminat: 28 LEDuri, 2100lm, 35W
Baterie: 2xSolar12-65, VRLA, 8 ani durată de viaţă în regim tampon
Charger: MPPT, 500W, Eficienţa maximă >98%, 12/24V
Stâlp: Oţel zincat termic, corpul de ilumintat montat la 4m
Expunere solară: medie de 4 ore la iradierea de pic a panoului fotovoltaic
Rezistenţa la vânt: 120 km/h
(pentru rezistenţte mai mari, vă rugăm să ne conctactaţi)
 
Aplicaţii:Iluminat Alee Acces, Iluminat Trotuar, Iluminat Curte, Iluminat Piste Biciclete, Iluminat Aleii Parc/Pietonale, Iluminat Perimetral de Securitate, etc.

 

Tip:SLS V 20611
Panou Fotovoltaic: 200Wp, Siliciu Monocristalin, eficienţă celulă 17%
Corp de Iluminat: 28 LEDuri, 2100lm, 35W
Baterie: 2xDB12-75, VRLA, 12 ani durată de viaţă în regim tampon
Charger: MPPT, 500W, Eficienţa maximă >98%, 12/24V
Stâlp: Oţel zincat termic, corpul de ilumintat montat la 6m
Expunere solară: medie de 4 ore la iradierea de pic a panoului fotovoltaic
Rezistenţa la vânt: 120 km/h
(pentru rezistenţte mai mari, vă rugăm să ne conctactaţi)
 
Aplicaţii:Iluminat stradal, Iluminat Alee Acces, Iluminat Trotuar, Iluminat Curte, Iluminat Piste Biciclete, Iluminat Aleii Parc/Pietonale, Iluminat Perimetral de Securitate, etc.

 

 © 2014 ICPE Inginerie Electrică